Najbolji način da Vaš prostor poprimi ekskluzivan izgled, svakako su gipsani radovi.
Gips-karton ploče imaju izuzetno široku primenu u suvoj gradnji, a najčešći primeri su svakako pregradni zidovi i spušteni plafoni.
Implementacijom svetlosnih efekata, prostor dobija na ekskluzivnosti.

Cena gipsanih radova već od 11€/m2

Gipsani Radovi Beograd

Karakteristike gips karton ploča
pregradni zidoviSuva gradnja gipsanim elementima omogućava Vam da potpuno individualno kreirate Vaš enterijer prema svojim željama i idejama, zbog velike plastičnosti materijala i bezbrojnih mogućnosti kombinovanja oblika i vrsta gips elemenata. Kvalitetnim izvođenjem se postiže odlična toplotna i zvučna izolacija.

Primenom suve gradnje, u kuću ne unosite dodatnu vlagu ni prašinu, a prostorije su useljive odmah po završetku radova. Gips se vrlo lako obrađuje i koristi u građevini dugi niz godina.
Apsolutno je neškodljiv, bez mirisa, ne sadrži i ne razvija nikakve supstance koje mogu da ugroze zdravlje, poboljšava klimu u prostoriji. To je ekololški besprekoran i, s biološkog stanovišta, potpuno bezopasan i neškodljiv materijal.

Pored sjajnih mehaničkih karakteristika – jednostavne i lake obrade i brze montaže – gipsane ploče poseduju i odlične fizičke osobine: imaju malu masu po kvadratu površine, nisu zapaljive i ne gore, jer krečnjak u sebi sadrži određen procenat vode.
 
 
Primena gips karton ploča
spusteni plafoniSuva gradnja gipsanim elementima je idealno rešenje za Vaše zidove, potkrovlja, spuštene plafone…

Spušteni plafoni se primenjuju da bi se smanjila visina prostorije i kada treba sprovesti instalacije u šupljini iznad prostora, ili kada je površina postojećeg plafona oštećena ili neravna. Savršeno oblikovan spušteni plafon će dati posebnu atmosferu Vašem stanu, kancelariji, restoranu…

Knauf sistemi su idealno rešenje za moderno uređivanje životnog i radnog prostora, ali i za adaptaciju i preuređenje starih ili oštećenih enterijera.
Pregradni zidovi od gipsa – kartonskih ploča se grade brzo, bez šalovanja, armiranja i štemovanja za instalacije. Šuplji prostor pregrade služi za brzo i racionalno postavljanje svih vrsta instalacija i izolacija. Pregradni zidovi se odlično prilagođavaju građevinskoj strukturi objekata, a pružaju idealna rešenja za izradu raznih polica, ormara i slično.

GIPSANI RADOVI

Ukoliko želite da napravite pregradni zid ili spušteni plafon u Vašem domu, kancelariji, prodajnom objektu, salonu ili magacinu, zatražite besplatnu procenu radova