Spusteni Plafoni - Gipsani Plafoni - BeogradSpušteni plafoni se izrađuju od gips-karton ploča, i to za veoma kratko vreme.
Cena spuštenih plafona se kreće već od 11€ po kvadratnom metru, zavisno od kompleksnosti željenog oblika, materijala koji se koriste, boje i drugih faktora. Oni pružaju veoma efikasan vid ukrašavanja enterijera.

Zahvaljujući širokoj upotrebi, patentiran je veliki broj različitih sistema rasvete koja se ugrađuje u spušteni plafon. Zbog toga, u prilici ste da, pomoću svetla, dostupnog u raznim bojama, ulepšate Vaš životni prostor, na neograničen broj načina.

Spušteni plafoni, ili Gipsani plafoni, su, sve češće, zamena za „već viđene“ i pomalo prevaziđene lustere i plafonjere, a dokaz za to ćete naći na fotografijama ispod, gde možete videti kako izgledaju spušteni plafoni koje firma „Gips Plus d.o.o.“ Beograd može napraviti za Vas.
Cena već od 11€/m2

SPUŠTENI PLAFONI

Ukoliko želite da profesionalno izradimo spušteni plafon u Vašem domu, kancelariji, prodajnom objektu, salonu ili magacinu, zatražite besplatnu procenu radova